BOKIK küldöttgyűlés

2021.09.29. 17:46

A gazdaságot lendületben kell tartani

A BOKIK küldöttgyűlésén a megye és Miskolc fejlesztési terveiről is szó esett.

Méhes László

Fotó: Kozma István

A kormányzat vállalkozókat támogató intézkedései hatékony segítséget nyújtottak abban, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén gazdasága jelentősebb problémák nélkül vészelje át a járványhelyzet okozta sokk-hatást. Alapot ad ez ahhoz, hogy a megye és a megyeszékhely fejlesztési elképzelései megvalósulhassanak – fogalmazódott meg a BOKIK 61. küldöttgyűlésén, amelyet a Népkerti Vigadó és Sörözőben tartottak szeptember 29-én, szerdán.

A megye gazdasági helyzetét értékelő előadásokat követően a küldöttgyűlés elfogadta a szervezet 2020. évi munkájáról és a költségvetési tervének teljesüléséről szóló beszámolót, majd az idei évre vonatkozó munkatervet. Tisztségviselőket is választottak: a Ruha és iparcikk-kereskedelmi osztály elhunyt elnöke, Kakuk István helyét Szűcs Lajos vette át, míg a vegyipari osztályt mostantól Marton Zsombor, a MOL petrolkémia vezérigazgatója vezeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában