Csak a hallgatók lesznek ott

2021.07.06. 13:00

Megtartják a diplomaosztókat

Ünnepélyes keretek között, a hozzátartozók személyes jelenléte nélkül vehetik át az oklevelet.

A Miskolci Egyetem főbejárata 20200514 Miskolc fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Miskolci egyetem.

Fotó: ÉM

A Miskolci Egyetem megtartja Diplomaátadó Szenátusi Ülését július 8-án, csütörtökön, illetve július 9-én, pénteken a koronavírus-járvány enyhülésének, illetve a korlátozó intézkedések megszüntetésének következtében.

Az interneten is közvetítik

Az ünnepségeken a járványhelyzetre való tekintettel csak a diplomájukat átvevő hallgatók vehetnek részt, a hozzátartozók nem. Az élő közvetítésnek köszönhetően, az eseményeket a felsőoktatási intézmény Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján végig követhetik majd a hozzátartozók, továbbá az ünnepségen készült hivatalos képek is megtalálhatók és ingyenesen letölthetők lesznek az egyetem honlapján a rendezvény után körülbelül két héttel.

A résztvevőknek kötelező lesz maszkot és fehér kesztyűt viselni, illetve a több ponton is elhelyezett kézfertőtlenítőket használni. Aki nem tud megjelenni a diplomaátadón a későbbiekben személyesen vagy meghatalmazott útján veheti át oklevelét a Hallgatói Központban.

A hivatalos menetrend szerint július 8-án 10 órától a Műszaki Földtudományi Kar, a Műszaki Anyagtudományi Kar, valamint a Gépészmérnöki és Informatikai Kar, 14 órától a Gazdaságtudományi Kar és a Bölcsészettudományi Kar, július 9-én 10 órától az Állam- és Jogtudományi Kar, az Egészségügyi Kar, illetve a Bartók Béla Zeneművészeti Intézet hallgatói vehetik át a végzést igazoló dokumentumot.

(A borítóképen: A héten tartják az egyetemi éveket lezáró ünnepségeket)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában