közigazgatás

2021.06.15. 15:00

Változás a Miskolci Járási Hivatal élén

Forrás: B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal

Új vezetőt neveztek ki a Miskolci Járási Hivatal élére. Kovács Petra június 1-től irányítja a legnagyobb fővároson kívüli járási szervezetet, amelynek csaknem 320 dolgozója van. Az új vezetőt Alakszai Zoltán kormánymegbízott előterjesztésére György István területi közigazgatásért felelős államtitkár nevezte ki. Jelölése kapcsán Alakszai Zoltán kiemelte: „Kovács Petrát kiemelkedő szakemberként ismertem meg, aki ismeri a miskolciak problémáit. A járvány elleni védekezésben is bizonyította, hogy szakmai és emberi szempontból is lehet rá számítani és áldozatkészen szolgálja az itt élőket.”

Fotó: B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal

Kovács Petra sokrétű vezetői tapasztalatokkal rendelkezik. Az évek során szemléletében egyre fontosabbá vált az empatikus hozzáállás mind a kollégái, mind pedig az ügyfelek irányában. A siker kulcsát továbbra is a bátorító, következetes, célorientált vezetői magatartásban látja, szeretne bizalmat ébreszteni a munkájuk és a hivatal iránt. „A nyitott hivatal elvét követjük. Az ügyfélbarát közigazgatást igyekszünk még közelebb vinni az emberekhez, hogy bizalommal forduljanak hozzánk és elégedettek legyenek ügyeik intézésével kapcsolatban” – hangsúlyozta.

(A borítóképen: Az új hivatalvezető, Dr. Kovács Petra és Dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában