pályázat

2021.06.26. 07:00

Új orvosi eszközök pályázati forrásból

A Magyar Falu Program keretében az Arnóton alapellátást nyújtó két háziorvosi rendelő, továbbá a védőnői szolgálat, valamint a fogorvosi rendelő működéséhez szükséges jelenleg hiányzó, vagy amortizálódott felszerelések helyett összesen több, mint húsz új orvostechnikai eszköz beszerzése valósult meg pályázati forrásból.

Az orvosi eszközöket Csöbör Katalin Országgyűlési Képviselő Asszony adta át 2021. június 2-án. A világjárványt okozó koronavírus sajnos Arnótot sem kerülte el, viszonylag sokan betegedtek meg, így a helyi egészségügyi ellátórendszer munkatársai is fokozottabb terhelésnek voltak, vannak kitéve. Lelkiismeretesen, fáradságot nem kímélve végezték, végzik a vírusjárvány eddigi időszaka alatt is az áldozatos munkájukat. Az önkormányzat, községünk lakossága nevében egy-egy szép májuskosárral köszönte meg 2021. április 28-án a két háziorvos, egy fogorvos és egy gyógyszerész, valamint az asszisztenseik, továbbá a védőnők tevékenységét. A rendezvényről a Kossuth Rádió és a Hír TV is tudósított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában