felújítás

2021.06.05. 11:06

Új néven működik tovább a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT

PONTközPONT néven működik tovább a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT, miután a hároméves pályázati idő lejárt, adták hírül a szervezők.

Fotó: Bujdos Tibor

A projekt ideje alatt annyi szaktudás és kapcsolati tőke halmozódott fel, és a szolgáltatásaik iránti igény is egyértelművé vált, hogy hiba lenne veszni hagyni az elért eredményeket. Ezért más forrásokat keresve igyekeznek fenntartani a működésüket, és kibővítve a kínálatot egyfajta közösségi ponttá válni, ahol a kisgyermekes családoktól a jogi tanácsot kérő munkavállalókig találnak segítséget vagy kikapcsolódási lehetőséget a Miskolciak.

Az újraindítás egy rendhagyó akcióval kezdődik – tudtuk meg Rónai Györgyitől a közösségi pont vezetőjétől.

Szombat délelőtt az épület külső falát és a nyílászárókat fogják önkéntesekkel együtt lecsiszolni és lefesteni, hogy kívül is szép környezet fogadja a betérőket. Ez egy jókedvű családi nap lesz, egy kis munkával, mókával és a finomságok sem fognak hiányozni, annak aki eljön ide a Weidlich udvarba segíteni, beszélgetni – mondta a vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában