szponzorált tartalom

2021.06.24. 09:29

Böszörményi Bendegúz az EB-n!

Böszörményi Bendegúz a 2021.06.18-19-én Szolnokon megrendezett I. Ifi és U23 válogató versenyen C1 1000m U17-18, valamint C1 500m U17-18 kategóriákban az előkelő második helyezéseket hozta el!

A mostani és a korábbi hazai rendezésű versenyek tulajdonképpen válogató megmérettetések. Az ezeken elért eredmények rangsorolják az ifi-ben lévő versenyzőket, egyben eldöntik az Európa bajnokságon indulás sorsát is. A szolnoki eredmények tehát nem csupán a két szépen ragyogó ezüstéremről szólnak, hanem a megtiszteltetésről is, mellyel most Magyarországot képviselhetem – mondta el Böszörményi Bendegúz.

Bendegúzzal röviddel a hír közzététele és megjelenése előtt beszéltem telefonon, aki már megérkezett Lengyelországba (Poznan) a juniorok és U23-asok Európa bajnokságára. A fotót elsősorban nekünk, szirmabesenyőieknek készítette és küldte.

Nekünk nincs más tennivalónk, mint hogy 2021. június 24-27-között drukkoljunk a minket is képviselő, kiváló versenyzőnek és a teljes magyar csapatnak.

HAJRÁ BENDEGÚZ, HAJRÁ MAGYAROK!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában