politika

2021.05.13. 12:00

Schiffer szerint Jakab Péter komolytalan

A jövő évi országgyűlési választást a kormány járványkezelése, annak kimenetele fogja eldönteni – nyilatkozta az ATV-nek Schiffer András.

20201119 Miskolc fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik a regionálisan kialakult bérkülönbségek kiegyenlítésről. képen: Jakab Péter a Jobbik elnöke

Fotó: Bujdos Tibor

A jövő évi ország- gyűlési választást a kormány jár­ványkezelése, annak kimenetele fogja eldönteni – nyilat­koz­ta az ATV-nek Schiffer András.

Az LMP egykori alapítója a baloldali térfélen Karácsony Gergelyt és Dobrev Klárát tartja a legjobbnak az öt miniszterelnök-jelölt közül (bár Karácsony esetében még nem került sor a jelöltség bejelentésére, de szinte biztosra vehető – a szerk.).

„Közülük Karácsonyban megvan az a képesség, hogy nyitott különböző álláspontok iránt” – mondta a jelenleg ügyvédként praktizáló egykori politikus. Jakab Pétert (a Jobbik elnöke) viszont komolytalan politikai szereplőnek tartja, mert szerinte nem tudni, hogy valójában mi a politikai üzenete. A két másik aspiránsról, Márki-Zay Péterről és Fekete-Győr Andrásról is ez a véleménye Schiffer Andrásnak.

(A borítóképen: Jakab Péter Jobbik-elnök)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában