Tájékoztatás

2021.05.15. 15:00

Pályafelújítások és menetrendi módosítások megyénk vasútvonalain is

Egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat a vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza vonalon – Szerencs és Nyíregyháza között, május 21-ig –, éjszakánként módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Szerencs és Nyíregyháza között az esti és hajnali vonatok helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A megyét érintő változásokról a Vágányzári hírek két hirdetményében, itt és itt olvashatnak, ezen az oldalon pedig megtekinthető a változtatásokat tartalmazó térkép is.

Az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető.

Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, a Vodafone hálózatából pedig a +36 (70) 499 4999 számon érhető el az információs szolgálat.

Az egész országra vonatkozó részletes menetrend pedig megtalálható az internetes honlapon és a Vágányzári hírekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában