A hétvége legjobb képei

2021.05.31. 18:30

Hosszú kihagyás után programokkal teli volt a hétvége

Május utolsó hétvégéjén számos esemény létrejöhetett. A tavasz utolsó hétvégéjén fotósaink ismét fantasztikus képeket készítettek.

Gyermeknap Ózdon

Fotó: Kerékgyártó Mihály

A kultúrprogramok között szerepelt többek között Balázs István festőművész kiállításának megnyitója a Gárdonyi Géza Művelődési Házban, a Miskolci Szimfonikus Zenekar karmester-növendékekkel közös fellépése, továbbá a Művészetek Házában, gyermeknap alkalmából tartott előadás, amely egy öko-mese musical volt.

Az elmúlt hétvégén tartották meg a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium végzőseinek ballagását is, a miskolci Katowice Sport Tagóvoda pedig ötvenéves fennállását ünnepelte.

Szombaton nyílt napot tartottak Miskolcon, a No Limit edzőteremben, ahol épek és fogyatékkal élők egyaránt hódolhatnak a mozgás örömének. Sportbemutatókkal is várták a Szentpéteri kapuban a nyílt napra látogatókat az edzőterem előtti téren, ahol megismerkedhettek az intézmény szakembereivel, az edzőterem speciális sporteszközeivel, miközben egészséges ételeket is kóstolhattak. Gyermeknap alkalmából egy ugrálóvár is várta a kicsiket.

Sportesemények is voltak a hétvége folyamán: például a Diósgyőri VTK tartalék ezúttal az Eger SE csapata ellen lépett pályára a labdarúgó NB III. keretében. Május utolsó vasárnapja gyermeknap, amely idén 30-ára esett. Az Ózdi Ifjúsági Parkban egy nagy körhinta is rendelkezésre állt a gyermekek szórakoztatására.

Ne maradjon le a hétvége legjobb képeiről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában