felújítás

2021.04.29. 07:00

Kezdődik a tokaji körforgalom felújítása

Félpályás, lámpával vezérelt forgalomkorlátozást vezetnek be a tokaji körforgalom környezetében.

Forrás: ÉM

Fotó: Jozsef Erdos

A munkák során elvégzik a szennyvízvezeték kiváltását, valamint a Taverna felőli járdát és a meglévő kerékpárutat is kiszélesítik a biztonságos közlekedés érdekében. Az építés ideje alatt a gyalogosok a híd északi oldalán továbbra is használhatják a gyalogjárdát, valamint a körforgalomnál található járda is használható marad. A fejlesztésnek köszönhetően a körforgalom körpályája fél méterrel növekedni fog. Ezzel egy időben a hídon zajló munkálatokkal elkészülnek a szakemberek, így ott már nem kell korlátozásra számítani. A körforgalom részleges felújítását követően, a következő ütemben a híd tokaji oldalát fogják elbontani és újjáépíteni, mely szintén félpályás forgalomkorlátozással jár majd, előreláthatólag 2021. június végétől.

A közlekedőknek várhatóan 2021. év végéig folyamatosan változó forgalomkorlátozásokkal kell számolniuk a híd és a körforgalom környezetében, a munkálatokkal az év utolsó negyedévében készülnek el.

(A borítóképen: Bejárták a munkaterületet)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában