A vakcina védelem!

2021.04.02. 18:30

„…ez annyira egyértelmű volt”

Egy percig nem gondolkodtam rajta – ezt mondta Kishonthy Zsolt művészettörténész, a MissionArt Galéria társalapítója, társtulajdonosa, aki már beoltatta magát.

20200221 Miskolc fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Újra nyit a MissionArt Galéria. képen: Kishonthy Zsolt művészettörténész, tulajdonos

Fotó: Ádám János

Ezt válaszolta kérdésünkre:

„Azt a kérdést tette fel nekem a szerkesztőség, hogy én miért oltattam be magam a Covid elleni vakcinával. Nehéz megindokolnom a döntést, mert nekem ez annyira egyértelmű volt, hogy egy percig nem gondolkodtam rajta. Tulajdonképpen nagyon nehéz megértenem azokat, akik hezitálnak, azokat meg főképp, akik megtagadják az oltás beadását. Még csak nem is azért, mert ez részben felelőtlenség másokkal szemben, hanem mert a világban olyan sok érdekes, de nehezen felfogható és megérthető dolog van, amelyekre kevés az időnk az életben, ezért tényleg kár ilyen butaságokra (mármint döntés az oltásban) pocsékolni azt.”

(A borítóképen: Kishonthy Zsolt már beoltatta magát)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában