közérdekű

2021.03.06. 18:15

Ideiglenesen szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatóknál

Hétfőtől március 22-ig felfüggeszti a személyes ügyintézést, és digitális platformokon várja a megkereséseket az ELMŰ-ÉMÁSZ, az E.ON Hungária Csoport és a TIGÁZ Zrt. is.

2019.10.15. NAV központi ügyfélszolgálat, Vaskapu utca. Fotó: Móricz-Sabján Simon

Forrás: Illusztráció/MW

Fotó: MORICZ SABJAN SIMON

Az ügyfelek a digitális platformokon, azaz online, telefonon, e-mailben vagy mobilapplikáción keresztül intézhetik ügyeiket. Emellett arra kérik az ügyfeleiket, hogy mérőóráik állását is a digitális csatornákon keresztül adják meg. Az ELMŰ-ÉMÁSZ arra kéri ügyfeleit, hogy lépjenek be, illetve, ha még nem tették, regisztráljanak az online ügyfélszolgálaton, ahol többek között az alábbi ügyek kényelmesen és teljes körűen intézhetők:

• mérőállás diktálás

• számla- és egyenlegmegtekintés

• számlabefizetés

• e-számlára váltás

• értesítés tervezett üzemszünetekről

A hosszabb várakozási idő elkerülése érdekében a vállalat kéri az ügyfelek együttműködését abban, hogy csak sürgős esetben keressék a következő időszakban a telefonos ügyfélszolgálatot.

Annak érdekében, hogy a társaság továbbra is biztosítani tudja a folyamatos és biztonságos földgázellátást, a TIGÁZ szakemberei – a megfelelő biztonsági intézkedések alkalmazása mellett – továbbra is elvégzik a gázhálózatot érintő munkákat, így az üzemzavar elhárítási és a tervezett fejlesztési- és karbantartási munkákat, valamint egyes mérőhelyi munkákat is az előzetes ütemterv szerint. Ugyanakkor lakóingatlanban a lakóingatlan használójával egyeztetve, védőfelszerelésben végeznek csak munkát a szakemberek. Amennyiben halasztható a munkavégzés és a halasztást az ingatlan használója kezdeményezi, úgy a munkavégzést átütemezi a TIGÁZ.

Elérhetőségek:

Levelezési cím: TIGÁZ Zrt. 4201 Hajdúszoboszló, Pf. 291.

Online: www.tigaz.hu

Telefonos ügyfélszolgálat (munkanapokon): +36 (80) 180-380

Gázszivárgás és üzemzavar bejelentése: +36 (80) 300-300

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában