ügyintézés

2021.03.16. 18:00

Csökkentett ügyfélfogadás Ináncson, Csobádon, Hernádszentandráson

Az Ináncsi Közös Önkormányzati Hivatalt sem kerülte el a vírus, ezért a lakosság és dolgozóik védelme érdekében mindent megtesznek azért, hogy a megbetegedések számát csökkentsék és az esetleges fertőzést megakadályozzák – tájékoztattak.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Március 8-tól a koronavírus járvány terjedésének megfékezése és az önkormányzati közszolgáltatások folytonosságának biztosítása érdekében az Ináncsi Közös Önkormányzati Hivatal Ináncsi székhelyén, Csobádi, valamint Hernádszentandrási Kirendeltségein a személyes ügyfélfogadás szünetel.

Március 16-tól a hivatal kirendeltségei átmenetileg bezárásra kerültek, de mindkét hivatali épület ajtaja előtt az ügyfélládák kihelyezésre kerültek. A telefonokat átirányították a székhely hivatal telefonjára. A székhelyen a járvány további terjedésének megakadályozása érdekében egyszerre maximum miatt két fő van jelen. Emiatt, és mert minden telefonszám egy telefonra került átirányításra, így elképzelhető, hogy gyakran jelez foglaltként, ami miatt kérik a lakosság megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában