karbantartás

2021.02.07. 08:00

Vágnak és ültetnek

Karbantartási munkálatokat végeznek a Sárospataki Torna Club sporttelepén.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónk küldte

Az elmúlt hetekben és hónapokban több hírt kaptunk a Bodrog-parti városban működő egyesület háza tájáról. A zempléniek egymás után rukkoltak ki a jobbnál jobb ötletekkel, kezdeményezéseik pedig rendre sikert aratnak a szurkolók, a sport- és a településvezetők körében.

– Jelenleg is tartanak a karbantartási munkálatok az egyre jobban szépülő stadionunkban – mondta az Északnak Belicza János klub­igazgató, majd hozzátette: – Ennek keretében a rekortán futópályát övező fákat vágjuk ki. Erre azért van szükség, mert a növények gyökérzete veszélyeztette a komplexum minőségét.

Aki azt hiszi, hogy a patakiak csak „rombolnak”, téved:

– Természetesen a sporttelep a későbbiekben sem marad növényzet nélkül – folytatta Belicza János. – Az STC vezetése úgy döntött, hogy a jövőben pótolni fogja a most kitermelt fákat olyanokkal, amelyek későbbi növekedése nem jelent majd veszélyt az értékes rekortánborítás állapotára, használhatóságára.

Hamarosan kész

A piros-kékek tempósan haladnak a munkával, úgy tervezik, hogy arénájukat február 8-tól ismét megnyitják a szabadtéri sportolást kedvelők számára.

(A borítóképen: Február 8-tól ismét megnyitnák a sárospataki arénát)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában