felújítás

2021.02.08. 15:00

Önerőből újult meg az út Tiszakesziben

„Az utca ezen szakaszát is szeretnénk a jövőben aszfaltburkolattal ellátni.”

Pap Gyula

A Deák Ferenc utca zsákutca része az elmúlt években nem kapott semmilyen állagjavítási, állagmegőrzési munkát, így az állapota az elmúlt kilenc évben csak romlott.

Zúzottkő borítást kapott

Bár az ott lakók próbálták a zsákutca állapotát javítani, ez csak rövidebb időszakra nyújtott megoldást. Az utca állapota már teljesen elfogadhatatlan volt, mély kátyúk és hatalmas tócsák nehezítették meg az ott élőknek a portájukra való bejutást. Az önkormányzat önerőből feljavította a zsákutca állapotát. Géppel szedték ki az utca szintjét, és 10 centiméteres zúzottkő borítással látták el, melyet úgy alakítottunk ki, hogy a csapadék jelentős része most már az árokba fog folyni – tudtuk meg Sipos Imre polgármestertől, aki hozzátette: – A Deák utca ezen szakaszát is szeretnénk a jövőben aszfaltburkolattal ellátni, amennyiben nyer a Hunyadi utca aszfaltpályázata, a Deák utca zsákutca szakasza is azzal egy időben kerül aszfaltozásra, amennyiben a lehetőségeink megengedik. Bízunk benne, hogy a kormány pozitív elbírálást fog adni a pályázatunkra, és egyre kevesebb szilárd burkolat nélküli utca marad a településünkön.

(A borítóképen: Közmunkában javították meg az útszakaszt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában