házhoz szállítás

2021.02.18. 08:30

Ebédről gondoskodnak minden áldott nap Tiszaújvárosban

A munkaerő átcsoportosításával is segítik az ebéd házhoz szállítását.

Forrás: Olvasónk küldte

Egy szorgos, lelkes csapat immár hosszú hónapok óta gondoskodik arról, hogy a Tiszaújvárosban lakó veszélyeztetett korúak mindennap megkapják a szociális étkeztetés keretében nyújtott ebédet.

Maga szintű munka

A koronavírus-járvány miatt bevezetett központi szigorítások értelmében nincs lehetőség az étel személyes átvételére, így a Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ és a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ munkatársainak kell kiszállítaniuk az ebédet a rászorulók számára.

Amellett, hogy a feladat ellátása magas szintű logisztikai előkészítést igényel, napról napra komoly fizikai erőpróbát jelent különösen a jelenlegi időjárási körülmények között. Természetesen a konyhai dolgozók korán megkezdett munkája teszi lehetővé, hogy az ebéd időben szállításra készen álljon.

Mivel a kiszállítás meghaladja az intézmények kapacitását, a Tiszaújvárosi Művelődési Központ, a TiszaSzolg 2004 Kft., a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., illetve a Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai is rendszeres segítséget nyújtanak.

(A borítóképen: Ők gondoskodnak az ebédről)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában