építkezés

2021.01.22. 08:30

Idén nyárra kész lehet a fürdő új szállodája

A járvány ellenére nagy ütemben halad a tiszaújvárosi fürdő mellett a hotel építése.

Forrás: ÉM

Bár azért még messze van az építkezés vége, folyamatosan közel hatvanan dolgoznak teljes erőbedobással, hogy nyár közepén már vendégeket fogadhasson az impozáns szállodaépület a tiszaújvárosi fürdő szomszédságában.

Multifunkcionális épület

„Az épület földszintjén a külső üvegfaltól eddig az oszlopsorig lesz az étterem. Ez a középső szekció, a két oszlopsor között lesz a szálloda bárja, azon túl pedig a külső részen, ahol az üvegfalat és a nejlonborítást látjuk, ott lesz majd a télikert – mutatta be a város honlapján megjelent cikkben Szabó András, a Tisia Hotel & Spa projektmenedzsere az igencsak körvonalazódó létesítményt. – Az első emelet egy jelentős részét az 500 négyzetméteres rendezvényterem adja, a következő emeleten lesznek a szobák, majd az épület legtetején a wellnessrészleg. Most az időjárás miatt a külső burkolási munkálatok szünetelnek, a belső munkálatok aktuálisak, mint a gépészeti rendszerek kialakítása, a festési munkák vagy a fürdőszobák hidegburkolása.”

Nyáron kezdődött el a szállodához tartozó zárt parkoló kialakítása, építése, ami már szinte teljesen kész van.

„A szálloda parkolója véleményem szerint egy abszolút sikertörténet, mivel a vártnál hamarabb elkészült. Bár még nem lehet használatba venni, mert egyelőre építőanyag tárolására használjuk a területet, valamint várjuk, hogy kitavaszodjon, mert akkor lehet majd a parkolórendszer elektronikus egységeit is elhelyezni.”

(A borítóképen: Már látszik a szálloda jövőbeni kinézete)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában