Tiszaladány

2021.01.27. 16:30

Az elmúlt esztendőben is jól haladtak előre

Új parkolók, buszvárók és járdák épültek Tiszaladányban.

Forrás: ÉM

– Az elmúlt évben a pandémia a mi önkormányzatunkat is új, korábban nem gondolt feladatok elé állította – mondta dr. Liszkai Ferenc, Tiszaladány polgármestere. – A falusi környezet előnye, hogy kisebb a népsűrűség, szinte mindenki ismeri egymást, jobban számon tudjuk tartani a rászorulók problémáit. Ezenfelül a háziorvosunk és munkatársai példamutató helytállást tanúsítanak a védekezés és megelőzés során.

A település vezetője hozzátette, ezekben az időkben a falugondnoki szolgálat tevékenysége nagy jelentőséggel bír a közösségük életében, valamint a házi gondozók szervezett munkája szintén nélkülözhetetlen ebben a nehéz időben.

– Azt gondolom, hogy az önkormányzatunk is felnőtt a feladatokhoz – folytatta dr. Liszkai Ferenc. – A biztonsági intézkedések betartása mellett mindennap tesszük a dolgunkat, intézzük a település dolgait. 2020-ban is haladtunk előre, új parkolók, buszvárók és járdák épültek. Büszke vagyok arra is, hogy az 1913-ban épült községháza épületét eredeti állapotában sikerült felújítani.

Dr. Liszkai Ferenc hozzátette: „Nagy várakozással tekintünk a 3621-es út felújításának a folytatása elé. A közfoglalkoztatotti munkaprogramban vállaltakat is teljesítettük, és idén is folytatni fogjuk. Természetesen a mi közösségi életünk is megváltozott a korlátozások miatt, elmaradtak a szokásos rendezvényeink, mint például a falunap, az idősek napja, a sportrendezvények és a szilveszteri mulatság is. Viszont bízom abban, hogy az élet visszaáll majd a régi kerékvágásba és ezeket idén már meg tudjuk rendezni.”

(A borítóképen: A községházát eredeti állapotában sikerült felújítani)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában