korszerűsítés

2020.11.27. 08:00

Teljesen megújult az ózdi üzlet

Marosréti Ervin

Forrás: ME

Négy évtizede szolgálja ki Ózdon, az Újváros téren élőket az az élelmiszerüzlet, amelyet most teljesen felújított formában nyitott újra az Unio Coop Zrt. A társaság két évtizedes bérlés után, tavaly vette meg az épületet, és szinte azonnal a fejlesztés mellett döntött. Több mint kétszázmillió forintot fordítottak a beruházásra, amelyből kívülről és belülről is a kor követelményeinek megfelelő szintre emelték a boltot.

– Teljesen újak a berendezések, a hűtőrendszer és a fűtés is – tette hozzá az elmúlt hónapok munkájáról Tóth László, az Unio Coop Zrt. vezérigazgatója. – Minden szempontból a legkorszerűbb technológiát alkalmaztuk, amelynek a vásárlók lesznek a legnagyobb nyertesei. Minimális csúszás után tudtuk ismét megnyitni a boltot, hiszen egy régi épület esetében akkor látjuk a valóságot, amikor megkezdődik a munka. Itt is volt néhány érdekesség, de szerencsére mindent orvosolni tudtunk. Összességében nagyon elégedett vagyok, hiszen egy szép, korszerű üzletet adhattunk át az ózdiak számára.

(A borítóképen: Korszerű lett a bolt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában