körforgalom

2020.11.03. 15:00

Nem volt egyszerű, de tartották az ütemtervet

Kemény hetet adott a körforgalom felújítása az autósoknak és a kivitelezőnek is.

Horváth Imre

Fotó: Kozma István

Ahogy a munkálatok elkezdésekor beszámoltunk róla: nem voltak kegyesek az égiek az arnóti körforgalom felújítását végző Magyar Közút munkatársaihoz, ugyanis szinte az egész héten esett az eső. A kivitelezés hetén kedd déltől csütörtök reggelig csak kisebb kiegészítő munkálatokat tudtak végezni a helyszínen a szakemberek a cudar időjárás miatt, ennek ellenére megkeresésünkre azt válaszolták a Közútnál, hogy tartani tudják a szombati befejezési dátumot. Az utolsó három napon aztán megfeszített munka folyt, és óriási volt a dugó, de ahogy ígérték, szombaton kora délután befejezték az újraaszfaltozást.

Szombaton reggel utoljára vonultak fel a közútkezelő aszfaltozást végző munkagépei, és délre befejezték a körforgalom külső sávjában a kopóréteg építését, így kora délután már zavartalanul haladt a forgalom. Igaz, az útburkolati jelek felfestése még ekkor nem készült el, de ehhez már valóban kénytelenek voltak az esős időjárás végét megvárni.

Megoldva

A múlt héten erre is lehetőség adódott, így felkerültek az útburkolati jelek, és a szükséges takarítást és padkaigazítást is elvégezték. Arnóton az Alkotmány utca aszfaltozását is erre a hétre tervezték, ám a körforgalom munkálatai miatt azt elhalasztották egy későbbi időpontra.

(A borítóképen: Az útburkolati jelek is a helyükön)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában