Ózongenerátoros fertőtlenítőberendezés

2020.11.21. 15:30

Az egész országba jut az adományokból

Ózongenerátoros fertőtlenítőberendezést ajándékoztak az időseknek.

Novák Krisztina

(Balról) Lövei Péter Miskolc Autó műszaki igazgató, Victor Dániel Intézményvezető (szeretetotthon), Brózsely Gábor Miskolc autó cégcsoport marketing igazgató

Fotó: Kozma István

Félmillió forint értékű ózongenerátoros fertőtlenítőkészüléket és hozzá tartozó fertőtlenítőfolyadékot adott át a nemesbikki Béthel Református Szeretetotthon – Idősek otthonának a Miskolc Autó. A professzionális készülék az ózongenerátoros fertőtlenítésen túl egy speciális védőréteget is kijuttat a felületekre, ezzel nagy mértékben megnövelve a fertőtlenítés hatásainak hosszú távú fenntartását.

Az összefogás ereje

– Ma már köztudott, hogy a koronavírus-járványban elhunytak 80 százaléka 65 év feletti volt, és minden negyedik áldozat idősotthonban lakott – hangsúlyozta Brózsely Gábor, a Miskolc Autó cégcsoport marketingvezetője. – Ezért tartjuk kiemelkedően fontosnak, hogy ezeket az intézményeket és lakóikat támogassuk azzal, hogy a magas szintű biztonságuk megteremtéséhez hozzájárulunk.

Tavasszal 1 millió forintot adományoztak a Megyei Központi Kórháznak, most pedig, a Volkswagen Magyarországgal együttműködve, bő egy hónapon keresztül a Miskolc Autó Volkswagen márkaszervizébe javításra érkezett autók után ezer forintot ajánlottak fel a járványhelyzet negatív hatásainak enyhítésére. Ennek köszönhetően az ügyfelek aktivitása is nagy mértékben támogatta a program sikerességét. Az országos kezdeményezés során 6 924 000 forint gyűlt össze, és ezt az összeget a Volkswagen Magyarország 10 millió forintra egészített ki.

Az adomány révén hazánk minden megyeszékhelyére és két budapesti intézménybe került egy, az összesen 20 darab ózongenerátoros fertőtlenítőberendezésből, amely az idősotthonok helyiségeinek folyamatos fertőtlenítését biztosítja majd.

(A borítóképen: Az átadáson: Lövei Péter, a Miskolc Autó műszaki igazgatója, Victor Dániel intézményvezető és Brózsely Gábor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában