kirándulás

2020.10.13. 09:30

Nosztalgia kisvonattal

Nosztalgiakirándulást szerveznek kisvonattal Mahócára a Kapuzörgetők a Lillafüredi Állami Erdeu Vasút indulásának 100. évfordulójára.

Miskolc-Lillafüred, 2017. június 21. A Lillafüredi Állami Erdei Vasút (LÁEV) Miskolc és híres üdülõtelepülése Lillafüred között, a Bükk-hegység festõi táján át közlekedõ szerelvénye az erdei sínpályáján. Utasai turisták. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

A miskolci, Győri kapui civil szervezet október 31-re tervezik a nosztalgianapot, reggel 10 órakor indulnak a LÁÉV Dorottya utcai végállomásától két kisvonattal. A kirándulás a Győri kapuban élők számára ingyenes, Andkútnál, Varbón vadregényes túrát is terveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában