Elismerés

2020.10.14. 14:30

Kiemelkedő közösségi és szakmai munkájáért

Bedő Albert-díjat kapott a Sárospataki Erdészet nyugalmazott igazgatója.

Forrás: ÉSZAKERDŐ

Fotó:

Mátrafüreden adták át a napokban az Erdők Világnapja alkalmából adományozott agrárminisztériumi szakmai kitüntetéseket és az Országos Erdészeti Egyesület elismeréseit. Az idei ­Bedő-, Kaán-, Decrett-díjakat és az elismerő okleveleket dr. Nagy István agrárminisztertől, Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkártól, valamint Kiss Lászlótól, az egyesület elnökétől vehették át a kitüntetettek.

Az Országos Erdészeti Egyesület Küldöttgyűlése Bedő Albert-emlékérmet adományozott Pálmai István okleveles erdőmérnök, az Északerdő Zrt. Sárospataki Erdészeti Igazgatóságának nyugalmazott igazgatója részére. Az elismerést a Zemplénben kifejtett kiemelkedő közösségi és szakmai tevékenységéért kapta. Az indoklás szerint munkáját kiváló kocsánytalan tölgyesek, véderdők, erdészeti emlékhelyek, megőrzött természetvédelmi értékek, közjóléti létesítmények és közösségi programok emlékei idézik.

(A borítóképen: A díj átadásán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában