Ezen a napon

2020.10.28. 16:30

Ez történt a megyénkben az elmúlt 5 évben október 28-án

Ismét felidézünk néhány hírt az előző évekből. Lássuk, mi történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ezen a napon.

naptár

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

2019.10.28.

Nagyra nőtt a Cinderblockra keresztelt házi kedvenc, akinek videója tarolt a Facebookon és a Twitteren írja a Diéta és fitnesz. A túlsúlyos macska nagy súlyproblémáktól szenved. Állatorvosa pedig azt tanácsolta a gazdáinak, hogy tegyék egy vízzel működő „futópadba”. Csak azt tudjuk üzenni a cicusnak, hogy kitartás! Mindannyian érezzük néha ezt a teremben, de ha fogy egy kicsit, sokkal könnyebben fog futkosni az egerek után.

2018.10.28.

Kilencvenedik születésnapját ünnepelte nemrég az abaúji szőttesek megmentője. Ennek apropóján beszélgettünk vele!

Szabó Sándorné Erzsike néninek az idén két születésnapja is volt. Pontosabban születésnapja csak egy, de kétszer is ünnepelhetett. Egyszer a családja körében még augusztusban, másodszor pedig az encsi önkormányzat idősotthonában, ahol a város polgármestere, az önkormányzat képviselői, az otthon lakói, valamint barátai, ismerősei kívántak neki boldog 90. születésnapot és jó egészséget.

2017.10.28.

Ismét Miskolcon vendégeskedett a Richter Flórián Cirkusz, s Állati Extrém című előadásait október 29-ig, azaz vasárnapig láthatták az érdeklődők a Pesti úton.

Három helyett már öten

„A cím sokat elárul a produkciónkról – jelentette ki Richter Flórián, a cirkusz vezetője. – A tavalyi műsorból csupán a motorosok maradtak meg, ám idén már nem- csak hárman, hanem öten veselkednek neki a 4,5 méteres átmérőjű Halálgömbnek.

2016.10.28.

A mai Zagar együttes karrierje 2001-ben kezdődött, amikor a Yonderboi Quintett három tagja (Zságer Balázs, Kovács Andor és DJ Bootsie) Lázár Tiborral kiegészülve a Yonderboion kívül is elkezdett zenélni. A zenekar tagjai 2016-ban: Zságer Balázs − ének, billentyűk, Ligeti György − ének, gitár, Zságer-Varga Ákos − basszusgitár, DJ Bootsie − scratch, Lázár Tibor − dob.

2015.10.28.

Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból Dj Kühl volt, aki sok érdekességet megosztott az olvasókkal.

Szabi: Milyen emlékeid vannak a miskolci bulikról Tomi?

Dj Kühl: Kizárólag pozitív emlékek jönnek elő, ha a miskolci fellépéseimre gondolok. Voltak nagyon jó partyk ahol zenélhettem, szóval szeretem az itteni arcoknak pakolni a lemezeket. 🙂

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában