Forrás Oktatási Központ

2020.10.04. 13:30

Bemutatkoztak az iskola diákjai és tanárai is

Pikniket rendezett az intézményhez tartozók, illetve a tardiak s más érdeklődők számára szombaton délután a tardi Sándor-völgyben a Forrás Oktatási Központ.

Tóth Balázs

Fotó: TB

Guba István, a Magyar Pünkösdi Egyház által fenntartott intézmény vezetője megnyitóbeszédében elmondta, ritka, hogy egy faluban középiskola működjön, Tardon pedig van ilyen, és gazdákat, kertészeket képeznek. Fölelevenítette, 2003-ban döntött nyolc mezőkövesdi család arról, hogy saját gyerekeiknek védett környezetet szeretnének. Az alapítókat a színpadra is fölhívta. Az intézménynek jelenleg általános és középiskolája van Tardon, óvodája Mezőkövesden.

A rendezvényen voltak színpadi programok, így a művészeti iskola tanárai, diákjai is bemutatkoztak, táncoltak az óvodások, és fellépett a Team Rock Band is. Ezenkívül lehetett ismerkedni a gyerekek munkáival, a tangazdaságban termesztett növényekkel, voltak gyerekprogramok, mesterségbemutatók, gyógynövénytúra és teakészítés, sütöttek kenyérlángost és az íjászkodást is ki lehetett próbálni.

(A borítóképen: Garamvölgyi-Bene Beáta tanár előadása a pikniken)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában