hivatalos megbízólevél

2020.10.30. 13:30

Átvette megbízólevelét dr. Koncz Zsófia

A munkahelyteremtést és az infrastruktúra fejlesztését tekinti fő feladatának az újdonsült képviselő.

Szaniszló Bálint

Koncz Zsófia

Fotó: Vajda János

Csütörtökön vehette át hivatalos megbízólevelét dr. Koncz Zsófia, akit a Fidesz–KDNP jelöltjeként országgyűlési képviselővé választottak Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében az október 11-i időközi voksoláson.

A tiszaújvárosi központú, egyébkén 42 települést magába foglaló választókerületben azért kellett időközi választást tartani, mert idén júliusban motorbalesetben elhunyt a térség 2018-ban megválasztott képviselője, az ugyancsak Fidesz–KDNP-s Koncz Ferenc.

Az időközi választást végül is dr. Koncz Zsófia 17 700 szavazat megszerzésével nyerte meg. Az újdonsült ország­gyűlési képviselő a megbízólevél csütörtöki tiszaújvárosi átadásán elmondta: köszöni a bizalmat minden támogatójának, a választóknak, hogy elmentek voksolni az időközi választáson. Úgy fogalmazott, hogy az egész térséget, a választókerülethez tartozó valamennyi települést és az ott élőket kívánja szolgálni parlamenti munkájával. Mint hangsúlyozta, nagyon készül a jövőbeni közös feladatokra. A parlamenti ciklusból hátralévő mintegy másfél esztendőben a munkahelyteremtés, az infrastruktúra-fejlesztés és a környezetvédelem ügyeit segítve kíván dolgozni a törvényhozásban – erősítette meg.

(A borítóképen: Dr. Koncz Zsófia megbízólevelével)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában