uszoda nyitás

2020.09.03. 10:00

A lakosságnak is kinyit a Kemény Dénes uszoda

A Kemény Dénes Városi Sportuszoda működtetése az elmúlt hónapokban a fokozott biztonságon, a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozásán alapult.

Szaniszló Bálint

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A létesítményt üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft.-vel szerződéses viszonyban álló egyesületek sportolói május közepétől szervezett keretek között, a szigorú megelőző intézkedések betartásával végezhették az edzéseiket.

A lakossági úszóvendégek számára jó hír, hogy szeptember 5-től, meghatározott nyitvatartási időben (hétköznap 6 és 15, szombaton és vasárnap 8 és 16 óra között) már ők is igénybe vehetik az uszodát.

Az uszoda használatának feltétele, hogy belépéskor, a pénztárnál testhőmérséklet-mérésen kell átesni, valamint – a Covid–19 jelenléte miatt – az esetleges kontaktkutatás sikerének érdekében – egy „nyilatkozat” teljes körű kitöltése is szükséges. A nyitás az uszodára vonatkozik, a szauna, a szolárium és a fitneszterem nem áll a nagyközönség rendelkezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában