nyertesek

2020.08.31. 19:30

Horgászokat díjaztunk

Kiderült, mely fogásokat értékelték a legtöbbre olvasóink.

Detzky Anna

Sokat dob a népszerűségen, hogyha egy horgász nagy fogásával büszkélkedhet a közösségi médiában. Ezt lovagolta meg A hónap fogása nevű horgászversenyünk első fordulója, amelyet július 17-én indított cégcsoportunk. Hétfőn vehették át szerkesztőségünkben nyereményeiket azok, akik beküldött fényképeikre és történeteikre a legtöbb online szavazatot kapták. A három legkedveltebb képért 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagot nyújtottunk át. A nyertes ezenfelül még hűtőtáskát, illetve horgászszéket nyert.

Élete legnagyobb fogása

– A Mediaworks új kezdeményezése a horgászverseny, amely az összes megyei lapnál sikerrel futott – ismertette Munkácsi Tünde szerkesztőségi koordinátor, marketingmunkatárs. – Megyénkben 15 játékos töltötte föl a fotóit, az első helyezett, Maczó Bence 10 kilós halával 261, a második Berecz Csaba 16,4 kilós fogásával 226, Bodnár János harmadikként 19,5 kilós halával 210 darab szavazatot kapott (ő nem jött el az átadóra). Néhány szót a horgászat szeretetéről osztottak meg velünk a dobogósok.

– Kis korom óta horgászom, ez nálunk családi hagyomány – mondta a 14 éves Maczó Bence. – Mindig nagyon élvezem, hogy ilyenkor a természetben vagyunk és szép tájakat látunk. Most egy 10 kilós ponttyal nyertem, ami életem legnagyobb fogása, az Árpád-hegyi horgásztón fogtam. Örülök nagyon a győzelemnek.

– Bő öt éve horgászkodom komolyabban. Nekem ez jelenti a kikapcsolódást, mivel Miskolcon élek panellakásban – fűzte hozzá Berecz Csaba. – Ez mindig szabadtéri közösségi összejövetel is egyben, amikor a barátokkal bográcsozunk. Most egy 16,4 kilós ponttyal lettem második, amit Tokajban fogtam. Szerintem ez a verseny jó kezdeményezés, mert érdemes népszerűsíteni a horgászatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában