Elismerés

2020.08.30. 12:30

Elismeréseket is átadtak az avatáson

Köszönetet mondtak a szomolyai önkéntes tűzoltóknak.

Tóth Balázs

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Ünnepélyesen átadták a közelmúltban a Szomolyai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltószertárát, amelyben három gépjárműnek van hely. Az átadón részt vett többek között Tállai András, a térség országgyűlési képviselője, Jurecska Györgyné, Szomolya polgármestere, a megyei katasztrófavédelem és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Tűzoltó Szövetség képviselői, illetve a szlovák önkéntes tűzoltószervezet Kassa-vidéki elnökségi tagjai.

Az ünnepi gondolatokat követően többen is elismerést vehettek át. Szalóki György, a Szomolyai ÖTE elnöke egy Szent Flóriánt ábrázoló alkotást vehetett át Varga Andrástól, a B.-A.-Z. Megyei Tűzoltó Szövetség elnökségi tagjától. A szlovákiai partnerszervezet nevében Balasch Gerhard alelnök adott át elismerést, valamint oklevelet Kása Miklós és Kovács Éva, illetve az egyesület részére. Kiemelkedő munkája elismeréseként emléktárgyat vehetett át Szalóki Györgytől a szomolyai csapat négy tagja, Balogh József, Bene Pál László, Horváth Károly és Nagy Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában