díjazott

2020.08.14. 16:00

Az év gyára lett tavaly a barcikai BorsodChem

Két kategóriában is az élen végzett a kazincbarcikai székhelyű vegyipari óriás.

Szaniszló Bálint

Forrás: PPH MEDIA

A GyártásTrend magazint is kiadó PPH Media kihirdette az Év Gyára 2019 verseny díjazottait. A nettó árbevételi kategóriák alapján kiosztott két összetett díjat

a kazincbarcikai BorsodChem Zrt. és a magyar családi tulajdonban lévő járműipari beszállító, a Hirschler Glas Zrt. nyerte. Ötödik alkalommal hirdették meg a versenyt.

A legjobbakat keresték

„Ezúttal is az év legjobbjait kerestük, akik formálják a hazai ipart, a vállalati kultúrát és évről évre új értéket teremtenek a hazai piacon” – mondta Ember Zoltán, a GyártásTrend magazin főszerkesztője, aki hozzátette: a verseny lezárása – a koronavírus nyomán kialakult helyzet miatt – tavaszról nyár közepére tolódott. Minden hazai termelőüzemmel rendelkező cég pályázhatott a meghirdetett kilenc kategóriára, az összetett Év Gyára díjat pedig az a cég nyerhette el, amely több kategóriában pályázott, és legalább az egyikben az első helyen végzett. Árbevétel szerint két összetett nyertest hirdettek, a 3 milliárd forint alatti, illetve a 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek körében.

A díjakat – a koronavírus által kiváltott helyzethez alkalmazkodva – idén virtuálisan, egy ünnepélyes online eredményhirdetés keretében adták át a nyerteseknek.

A BorsodChem a legeredményesebb gyártástámogató és az energiahatékonyság kategóriában is az első helyen végzett. Megyénkből kategóriagyőztes volt még a Chinoin Zrt. miskolci gyáregysége a dolgozói elégedettség kategóriában.

(A borítóképen: A BorsodChem bizonyult a legjobb nagyvállalatnak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában