Anno 2000-ben írtuk

2020.07.13. 07:30

Reptetik a szállóvendéget

Új lehetőségek nyílnak a lillafüredi vendéglátásban a légi járattal.

Forrás: ÉM

Tizennégy utassal a fedélzetén ismét személyszállító repülőgép landolt Miskolcon.

Kétnaposok, hétnaposok

A valóban hírértékű esemény 2000 júliusában történt, a 8-i Észak-Magyarország részletezi, hogyan. A biztonságos pályáról a megyei Aero Club tagjai gondoskodtak, az utasok a Hotel Palotába Budapestről érkező vendégek voltak.

Vázolják a jövőt: minden hét péntekén Budaörsről indul a gép és vasárnap száll vissza. Zavartalan fogadása annak köszönhető, hogy a miskolci Aero Club tagjai a repülőteret folyamatosan karbantartják, egészen 1967-től számolva, amikor

a miskolci repülőtéren a személyszállítási forgalom megszűnt. A legutóbbi időkig csak sport-, kiképző és gazdasági célból jött szóba a Miskolcra-Miskolcon repülés.

Az első járat új lehetőségeket nyitott a Palotaszálló számára is. A hotel részéről megszólaló illetékes elárulja: a még nagyobb ütemű folytatásban reménykednek. Két- és hétnapos vendégeket fogadnak. Budaörs és Miskolc között tizenkét–huszonnégy személy repülőgépes szállítását tervezik – igény szerint egészen október 31-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában