nyitnak

2020.06.24. 17:00

Újra nyitnak az artmozik Miskolcon

Csütörtöktől újra látogathatók a miskolci artmozik: a vészhelyzet megszűnésével engedélyezték a mozik újranyitását is.

Hajdu Mariann

Forrás: Facebook MÜHA

A Miskolci Művészetek Háza Uránia és Béke Art mozitermeinek részletes műsora a www.cinemis.hu oldalon található. Az első hetekben a március hónapban elmaradt előadások filmjeit tűzik ismét műsorra, és a Miskolc Filmklub sorozat utolsó, eredetileg április elejére kitűzött ingyenes vetítéset is megtartják július 4-5-én. A következő hónapokban változatos filmösszeállításokkal, tematikus sorozatokkal és új művészfilmekkel várják vissza a nézőket. A kényszerű leállás ideje alatt a Nemzeti Kulturális Alap 100 százalékos pályázati támogatásával kicserélték a Béke Art Moziterem effekt hangszóróii, így megújult hangtechnikával élvezhetik a nézők az előadásokat.

Bíró Tibor igazgatótól megtudtuk, bár a törvény nem ír elő semmilyen szabályozást a mozik esetében, de ők igyekeznek egymástól távol eladni a jegyeket. A jegykezelők maszkot hordanak majd, és újdonságként bevezetik a bankkártyás fizetés lehetőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában