vakáció

2020.06.23. 10:00

Kicsit sem unatkoznak a gyermekek Szikszón

Karanténűző vakációt szerveztek, de idén is lesz Spongyabob Tábor júliusban.

Forrás: ÉM-Archívum

Június 12-én, megtörve a bezártságot Karanténűző vakáció néven, szabadtéri programot szervezett a gyerekeknek a Szociális Szolgáltató Központ, a Szikszói Közösségi Ház, a Szikszói Városi Intézményműködtető Központ és a Városi Könyvtár.

Közös faültetés

A Szikszó Városi Uszoda udvarára várták az 5-14 év közti gyerekeket délután, ahol elültették közösen a gyermekek fáját, majd kézműves foglalkozásokon, ügyességi és sportversenyeken, aszfaltrajzversenyen vehettek részt a gyerekek.

Bár néhány hete még kérdéses volt, hogy a városban megtudják-e tartani a hagyományosnak számító nyári gyerektábort, a Spongyabob Tábort, ugyanis kérdéses volt, hogy a koronavírus-járvány miatti védelmi intézkedések lehetővé teszik-e maga a gyerektábor megtartását, ahogy az is, hogy az uszoda kinyithat-e.

Június elejére azonban ezek a kérdések letisztázódtak, így az intézményműködtető központ meghirdette az idei tábor programját, amelyre tíz nap alatt minden hely betelt!

Sokféle program

Az úszó-sport-kézműves napközis táborban négy turnusban kapcsolódhatnak ki a 7-14 év közötti gyerekek, akik úszásoktatáson is részt vesznek.

Emellett minden nap más sportággal ismerkedhetnek, így lesz kosárlabda, kézilabda, labdarúgás, pingpong, vízitánc, strandröplabda, zenés aerobic és zumba. Ezt egészítik ki a kézműves foglalkozások.

(A borítóképen: A gyermekek fája az uszoda mellé került)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában