Rajzpályázat

2020.06.06. 08:00

Így telt az idei gyermeknapom

Ragadjatok ceruzát, zsír­krétát! A legszebb rajzok alkotói értékes ajándékokat kapnak!

Szaniszló Bálint

Forrás: pixabay/illusztráció

Te hogyan töltötted ezt a napot? Az Észak-Magyarország, ahogy évek óta mindig, újra felteszi ezt a kérdést neked is. Hogyan válaszolhatsz, hogyan mesélheted el ezt nekünk és még sok más embernek? Úgy, hogy rajzolsz egy címlapot! Ha a műved másnak is tetszik, nyerhetsz, méghozzá igen remek ajándékokat!

Bizonyára ismeritek az Észak-Magyarországot, tudjátok, hogyan néz ki az első oldalunk, az úgynevezett címlap! Valószínűleg feltűnt már, hogy mindig találtok rajta egy szép nagy fotót. Ez a címlap azonban különleges. Kíváncsiak vagyunk, milyen volt a ti gyermeknapotok, ezért felkínálunk most nektek egy saját oldalt! Ez alatt a cikk alatt találtok egy nagy, üresen hagyott felületet. Ide rajzolhatjátok le azt, ami a legemlékezetesebb volt az idei gyermeknapotokból. Azt is megörökíthetitek, hogyan képzeltétek volna ezt a különleges hétvégét. Bármilyen technikával dolgozhattok, de arra vigyáznotok kell, hogy az újságpapír nem bírja úgy a vízfestéket, mint a rajzlap.

Fontos tudnotok azt is, hogy csak az erre az üres oldalra készült munkákat fogadjuk el! A legjobban sikerült alkotások megjelennek majd az Észak-Magyarországban. A zsűrizés után a rajzokat a Borsod Online-ra is feltöltjük, ott olvasóink szavazataikkal dönthetik el, melyik rajz kapja majd a közönségdíjat.

Munkára fel, hiszen igazán nagyszerű nyeremények várnak rátok! Beküldési határidő: június 14. A borítékra írjátok rá azt is, „Az én gyermeknapom”.

A gyermeknapi rajzpályázat és szavazás szabályzata megtalálható a következőkben:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában