ellátások bővítése

2020.05.24. 13:00

Újraindítják a megyében a kórházi szakrendelést

Újabb változások vannak a betegellátásban a megyei kórházban.

Folyamatosak az egészségügyi ellátás biztonságos újraindítását szolgáló szervezési munkálatok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban.

A biztonság az első

A járványveszély mérséklése érdekében hozott speciális intézkedések, a hőmérős beléptetés, a maszk viselése, a járványügyi kérdőív kitöltése, a látogatási tilalom, a telefonos előjegyzési rendszer és a telefonos orvosi konzultációs rendszer változatlanul érvényben maradnak.

A járóbeteg-ellátás kapcsán az intézmény azt közölte, hogy a Szikszói Tagkórház rendelései május 25-től, azaz hétfőtől tovább bővülnek, a járóbeteg-rendelésekről és elérhetőségükről a kórház weblapján, az internetes oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők. Május 25-től újraindulnak az üzem­egészségügyi rendelések is. Ugyanakkor a kórház vezetése arra kér mindenkit, hogy a rendeléseken történő megjelenés előtt a kórház weblapján tájékozódjanak majd. A friss információkat ebben az esetben is május 25-től találják majd meg a weboldalon.

A Gyermekegészségügyi Központban szintén bővül a járóbeteg-rendelések száma: a rendelési idő és a telekonzultációs lehetőség a kórház honlapján lesz – szintén május 25-től – elérhető. Ugyancsak megkezdődik a pszichoterápiás rehabilitációs járóbeteg-ellátás a Csabai kapui Semmelweis-rendelőintézetben június 2-tól, a rendelés telefonos előjegyzés alapján vehető igénybe.

A Szentpéteri kapui kórházban, a Szent Ferenc Tagkórházban, a Semmelweis Tagkórházban és a Szikszói Tagkórházban várhatóan június 2-tól indulnak el a fizioterápiás rendelések előjegyzései. A rendelések pontos működtetéséről várhatóan a jövő hét második felétől ad majd tájékoztatást a kórház.

Kapcsolódó cikkek:

(A borítóképen: A Semmelweis marad járványkórház)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában