Útlezárás

2020.05.06. 19:30

Teljes útzár lesz Borsodnádasd és Járdánháza, valamint Arló és Ózd között

Május 7-én reggel 8 órától hídjavítási munkákat végeztet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Borsodnádasd és Járdánháza, valamint az Arló és Ózd közötti kerékpárutakon lévő Hódos-patak hidakon.

Forrás: Google térkép

A munkálatok idejére, várhatóan 1 hónapig teljes útzárat vezetnek be a szakemberek az érintett szakaszon, ahol kerékpárral és gyalog sem lehet majd közlekedni. Kerülni a 25-ös főút lehet.

A 95752-es jelű kerékpárút érintett szakaszain két, a Hódos-patakot keresztező hidat újítják fel a szakemberek. A munkálatok idejére a hidakon és a hozzájuk vezető utakon teljes útzár bevezetése szükséges. A korábban a bányászatot és a kohászatot kiszolgáló ipari kisvasút nyomvonala jelenleg kerékpárúti szerepet tölt be, a rajta lévő hidak leromlott, korláthiányos állapota indokolja a felújítási munkákat.

A munkálatok idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. A kerékpárosoknak ajánlott indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a weboldalukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában