kátyúzási munkálatok

2020.05.07. 15:30

Számos utat érint a javítás

Megkezdődtek a felújítási munkálatok a miskolci utakon.

Apagyi Beáta

Fotó: Vajda János

Az aszfaltkeverő telepek megnyitása és a melegebb időjárás lehetővé teszi, hogy elkezdődjenek a felújítási munkálatok az utakon.

Több helyszínen

A terv szerint közel 500 kilo­méter szilárd úthálózaton végez sürgős kátyúzási munkákat a Miskolc Városgazda Nonprofit Kft. Több helyszínen, alvállalkozók bevonásával, illetve különböző technikák alkalmazásával kezdődik meg a folyamat. A főközlekedési, tömegközlekedési utakat, valamint a mellékutcákat is érinti a javítás.

A társaság útellenőri szolgálatának felmérése alapján a munkák előkészítése már lezajlott, de továbbra is várják a lakossági bejelentéseket a veszélyes, jelöletlen kátyúk esetén a [email protected] vagy a felületen. A felújítási munkálatok idején számítani kell félpályás korlátozásokra, torlódás kialakulására, ezért a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a forgalmi rendet és azok változásait, amelyeket minden esetben táblák fognak jelezni.

(A borítóképen: Útjavítás Miskolcon)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában