Szerencs

2020.05.13. 15:00

Ápolókat ajándékoztak meg az ápolók napján

Serfőző László

Fotó: Serfőző László

A Kiss Kata zenekar CD-jét, húsipari termékeket, édességeket, szájmaszkokat, egyéb élelmiszereket, Béres-cseppeket, szörpöket tartalmaztak azok az ajándékcsomagok, amelyeket szerencsi ápolók kaptak kedden, egy jótékonysági akció keretén belül.

Hogyan támogathatnák?

Az ajándékozási ceremónián Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekvédelmi Szövetségének elnöke mint az akció egyik főszervezője mondta el, a járványveszély tetőzésekor dugta össze a fejét Bártfay Emesével, Monok polgármesterével, hogy miként lehetne támogatni a bajban legnagyobb segítséget adó ápolókat.

– Az elképzelés kivitelezéséhez nagy segítséget adott Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, beindult a szervezés, támogatókat kutattunk fel, és el kell mondani, készségesen álltak rendelkezésünkre. Úgy véltük, az átadási házi ünnepség megtartására az ápolók nemzetközi napja nagyon jó apropó lesz; szerencsi önkéntesek háromszázötven csomagot állítottak össze, amelyeket az érintett intézmények vezetői vettek át – adott tájékoztatást Szőnyi Kinga.

(A borítóképen: Főszervezők az átadási ceremónián)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában