koronavírus

2020.04.24. 14:30

Hollósy: a maszkosztás nem lehet maszkabál

Ezúttal Deák-Bárdos Mihály segített a „Koronavírus – Segítsünk egymásnak! – Miskolc” közösségi csoport nevében.

Forrás: ÉM

Már megszámolni is sok, hány ezer maszkot adtak át magánemberként a Fidesz– KDNP önkormányzati képviselői a miskolciaknak.

Pár napja egy újabb adománycsomag került a legjobb kezekbe, a Csilla Bárónő Szeretetotthonba.

– Botrányba fulladt szervezetlensége miatt az önkormányzati maszkosztás múlt héten a Búza téri piacon. Veres Pál, Miskolc polgármestere két hete ígért 120 ezer maszkot a miskolciaknak. A legfrissebb hírek szerint ezeket végül a posta fogja kivinni. A Fidesz–KDNP képviselői viszont előre jelezték, hogy az osztást nem lehet jó szándékú önkéntesekre bízni. Egy ilyen feladat csak gyorsan, pontosan, politikamentesen végezhető. Képviselőtársaimmal együtt nem ijedünk meg attól, ha személyesen kell segédkeznünk. Ha összeadjuk annak a több ezer maszknak, gumikesztyűnek, több száz liter fertőtlenítőszernek az értékét, amit a rászorulóknak eddig kiosztottunk, az milliós nagyságrendre rúg. És jó néhány órát szántunk erre az önkéntes munkára. De egy dolog az adományosztás és más dolog 75 ezer postaládába kézbesíteni a maszkokat, amiket már régen várnak a miskolciak – mondta Hollósy András, a Fidesz és KDNP miskolci szervezeteinek szóvivője, aki magánemberként dr. Nagy Ákossal is többször bizonyított.

– A szeretetotthonban kaptak múlt héten maszkokat a városvezetéstől, de az otthonból azért kerestek meg bennünket, mert nem kaptak eleget – fűzte hozzá a szóvivő.

A bentlakásos intézménybe, ahol értelmi fogyatékos emberek ellátását biztosítják, adományként százhúsz védőmaszkot vitt be Deák-Bárdos Mihály Európa-bajnok, hatszoros vb-ezüstérmes birkózó, önkormányzati képviselő.

(A borítóképen: Deák-Bárdos Mihály olimpikon a Csilla Bárónő Szeretetotthonban)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában