javítási munkák

2020.04.08. 14:30

Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz Abaújszántón

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 3703-as jelű út Abaújszántó belterületi szakaszán április 9-én, csütörtökön.

Horváth Imre

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A kivitelezés a Dobszai utat érinti, az Abaújszántó települést jelző tábla és a 3704-es jelű Rákóczi utca körforgalmú csomópontja között. A munkálatok idejére, várhatóan 7:00 és 17:00 között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, így az érintett útszakaszon gépjárművel nem lehet majd közlekedni, kerülni Pere vagy Gibárt felé lehetséges.

A 3703-as jelű út érintett szakaszán kopóréteg cserét végeznek a szakemberek teljes szélességben, melyhez teljes útzár bevezetése szükséges. Mivel a településen belül nincs alternatív útvonal, így aki Felsődobsza irányából szeretné Abaújszántót megközelíteni, az csak a település tábláig tud eljutni. A 3703-as jelű úton Felsődobsza település határánál a munkálatok ideje alatt jelzőőrök tájékoztatják és segítik majd a közlekedőket.

A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában