vágányzári információk

2020.03.22. 12:30

Módosul a vonatközlekedés megyénkben is

Változások várhatóak a vasúti közlekedésben, mutatjuk, mi érinti megyénket.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Bujdos Tibor

Sátoraljaújhelyi sebesvonatok:

A Keleti pályaudvar és Hatvan viszonylatban nem közlekednek a sátoraljaújhelyi sebesvonatok, helyettük a hatvani S80-as személyvonatokkal utazhatnak az utasok, Hatvanban biztosítják az átszállást. Hatvan–Füzesabony–Miskolc–Sátoraljaújhely viszonylatban változatlan menetrend lesz érvényes. A Keletiből 21 órakor Miskolcra, a 22:40-kor Füzesabonyba, továbbá a Füzesabonyból 3:50-kor, az Egerből 4:35-kor, illetve a Sátoraljaújhelyről 3:56-kor, 15:50-kor és vasárnaponként 17:50-kor induló vonatok a Keleti pályaudvarig a teljes útvonalon közlekednek.

A Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza vonal:

Április 2-án egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szerencs és Nyíregyháza között 10 órától 18 óráig a vonatok helyett pótlóbuszokkal kell utazni. Ez idő alatt a Keleti pályaudvarról induló Dália, Jázmin, Kamilla és Rózsa, illetve a Nyíregyházáról Budapestre induló Páva, Rigó, Kócsag és Vércse InterCity vonatok helyett közvetlen InterCity pótlóbuszok szállítják az utasokat Szerencs és Nyíregyháza és vissza útvonalon. A kör IC-k nem mennek tovább Nyíregyházán túlra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában