Elővigyázatosság

2020.03.12. 12:30

Elmarad a tervezett Észak Állásbörze Kazincbarcikán

Olvasóink és partnereink biztonságát tartjuk szem előtt az állásbörze lemondásával.

Észak Állásbörze Tiszaújvárosban

Fotó: Ádám János

Figyelembe véve a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs tájékoztatásait is – különösen a tömegrendezvények kapcsán felmerülő fokozott fertőzésveszélyre való tekintettel – a Kiadó arról döntött, hogy a megyei napilapok által fémjelzett regionális állásbörzéket lemondja.

Ezúton tájékoztatjuk kedves olvasóinkat és üzleti partnereinket, hogy a 2020. március 26-ára tervezett kazincbarcikai Észak Állásbörze a koronavírus miatt, sajnos, elmarad. A megelőző és felelősségteljes hozzáállást a megyei napilap kiadója is teljes mértékben támogatja. Az emberi egészség a legfontosabb szempont, amely mellett a gazdasági érdekek háttérbe szorulnak.

Számunkra olvasóink és üzleti partnereink biztonsága az elsődleges, így bízunk benne, hogy minden érintett megérti döntésünket. Az esetleges új időpontról az olvasóinknak és üzleti partnereinknek később adunk tájékoztatást.

(A borítóképen: a tiszaújvárosi állásbörzén)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában