digitális újság

2020.03.27. 08:00

Ajándékunk: digitális Észak-Magyarország

Köszönjük minden olvasónknak, hogy kitartanak mellettünk a járvány idején is.

Észak-Magyarország szerkesztősége, Mediaworks Hungary Zrt.

Egy hónappal ezelőtt kevesen sejtették, hogy mindennapi életünk ilyen mértékű fordulatot vesz.

Többen olvashatják

A koronavírus okozta járvány hatására minden megváltozott életünkben. Aki teheti, otthon marad, onnan követi a híreket. Többet olvasunk, keressük az információt, a hiteles forrásokat.

Köszönjük minden kedves olvasónknak, hogy kitartanak mellettünk a járvány idején is, azt, hogy nekik nap mint nap továbbra is az Észak-Magyarország a fő információforrásuk.

Ezért is szeretnénk megajándékozni most minden előfizetőnket. A járvány, a veszélyhelyzet ideje alatt ezentúl minden Észak-Magyarország-előfizető díjmentesen, ajándékként kapja tőlünk nyomtatott újságja mellé a lap digitális számát, melyet egy előfizetéssel két digitális eszközön tud elérni. Így a családon belül egyszerre többen is olvashatják az Észak-Magyarországot, és a lapot szükség esetén az interneten keresztül is bárhonnan elérhetik az új szolgáltatás révén.

Regisztrálni kell

Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy a boon.hu hírportálon – az erre a célra kialakított felületen: boon.hu/napilap – beírják az előfizetés megkötésekor megadott nevet és az előfizetői azonosítószámot (a számlán szereplő ügyfélkódot).

Ez a mi ajándékunk, mi ezzel tudjuk a veszélyhelyzet idején segíteni önöket.

(A borítóképen: Az egész család olvashatja az Északot| Fotó: Mediaworks)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában