kocsonyafesztivál

2020.02.18. 15:30

Békák a februári főutcán

Étel-ital, koncertek, programok – ezekből nem volt hiány Miskolcon az elmúlt hétvégén.

Fotó: Vajda János

Összeállításunkban megkerestük az idei miskolci Kocsonyafesztivál legemlékezetesebb pillanatait. És találtunk zsúfolásig megtelt főutcát, ahol szinte mozdulni sem lehetett.

A miskolci kocsonyában pislogó béka legendájából megszületett békafigurák is szép számmal ott voltak a kereskedők kínálatában. De a fesztiválnyitó felvonuláson az idősebb hölgyek is örömmel öltötték magukra a békajelmezt.

A Bagossy Brothers zenekar koncertje volt a legnagyobb siker, ami leginkább érdekelte a fesztivál közönségét. Ugyanakkor széles volt a zenei paletta: népzene, műzene, egyszemélyes utcazene, kocsmazene és mulatós zene is szórakoztatta a járókelőket a fesztivál helyszínein.

Kicsik és nagyok, családosok és egyedülállók, párban és baráti társasággal érkezők – sok mindenkit érdekelt a téli gasztronómiai esemény.

Készültek fotók Miskolc nevezetességeiről, a fesztiválközönségről, egymásról, a másikról és csak úgy általában.

Kínáltak kocsonyát is. Igaz, hogy sokak szomorúságára nem eleget a megyeszékhelyre csalogatott megannyi látogatónak. De az biztos, hogy fotósunk talált fotóznivalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában