Tisztújítás

2020.01.09. 15:36

Megújult a KDNP megyei vezetése

A Kereszténydemokrata Néppárt alapszabálya értelmében az önkormányzati választások után 3 hónapon belül a szervezet minden szintjét érintő tisztújításnak kell megtörténnie.

2019. november-december folyamán országosan és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is megújultak az alapszervezetek, valamint azok vezetése, december 20-án pedig megtartotta tisztújító ülését az új megyei választmány. Az ülésen beszámolt ötéves tevékenységéről a leköszönő elnökség nevében dr. Sója Szabolcs elnök, valamint megtartotta gazdasági beszámolóját Borbás Imréné gazdasági felelős is. A megyei választmány dr. Sója Szabolcsot örökös tiszteletbeli elnöknek választotta.

A tisztújítás során az alábbi személyi döntések születtek: a KDNP megyei elnöke dr. Csiba Gábor, titkára dr. Bodnár László, gazdasági vezetője Borbás Imréné lett. Az elnökségi tagok: dr. Sója Szabolcs (az országos elnökség tagja), Nagyné Tóth Tímea, Hausel József, Petercsák Pál, Molnár Péter, dr. Solymosi András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában