Sárospatak

2020.01.06. 12:00

Egy ezüsttel és egy bronzzal tértek haza

Az újfehértói megmérettetésen sikeresen szerepeltek.

A pataki mazsorettek

Forrás: Magánarchívum

Az Abigél Többcélú Intézmény és a Pro Homo Egyesület közös szervezésében rendezték meg a közelmúltban Magyarország egyik legnagyobb és egyben legszínvonalasabb nemzetközi minősítő táncversenyét, az Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál VII. Téli Kupáját az újfehértói szabadidőcentrumban – tudtuk meg Noszályné Bodnár Ágnestől, a Sárospataki Plasztik SE képviselőjétől.

A Sárospataki Plasztik SE Rubint, Zafír és Ametiszt csoportja gyermek korcsoportban Mazsorett/Twirling kategóriában indult a megmérettetésen. A csoportok oktatója Noszály Kamilla. A Rubint és a Zafír csoport pomponos koreográfiája bronz minősítést, az Ametiszt csoport botos koreográfiája ezüst minősítést szerzett a rangos versenyen.

Egyedülálló rendszer

A verseny az országban egyedülálló versenyrendszert alkalmaz, mely önmagában ötvözi a hagyományos minősítő- és a versenytáncrendszer elemeit.

– Mazsorettjeink nagyszerű előadása a közönség soraiban is nagy sikert aratott, melyet hangos tapssal jutalmaztak – mondja Naszályné Bodnár Ágnes. – Gratulálunk a lányoknak a sikeres szerepléshez! Köszönjük a szülők segítő támogatását. Gratulálunk Noszály Kamillának a Rubint, Zafír és Ametiszt csoport oktatójának az eredményes és sikeres felkészítő munkájához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában