Miskolc

2020.01.08. 11:00

Csúszott a járda, majd szerencsére felszáradt

Csúsztak a járdák Miskolcon az elmúlt hétvégén.

Forrás: Ádám János/illusztráció

Szombaton írtuk is: nem tapasztaltuk sehol, hogy síktalanítanának, az okokat firtató kérdéseinkre pedig azt a választ kaptuk az önkormányzattól, hogy a Széchenyi utcát felszórták ugyan homokkal, de mivel máshonnan nem érkezett lakossági bejelentés, így máshol nem tették ezt meg. Megadtak egy számot, hogy legközelebb hol jelezzék a miskolciak, ha síktalanítást kérnek.

Igen ám, de a cikk megjelenése után kiderült, ez a szám nem a járdák, hanem az utak síktalanítására vonatkozik. Aznap is csúsztak a járdák.

Új kérdéseinkre az önkormányzattól azt a választ kaptuk, hogy a szombati napon reggel gépi szórással biztosították a közlekedést a főutcán, és folyamatosan egyeztettek a villamos- és buszmegállók síkosságmentesítésével kapcsolatban is. A társasághoz lakossági bejelentés nem érkezett.

Ez alkalommal két elérhetőséget adtak meg, ahol bejelentést lehet tenni, az úttestre vonatkozóan +36 70 685 2000, [email protected], valamint a járdák síkosságmentesítésére: +36 46 412 611; [email protected].

Szerencsére vasárnap délutánra megoldódott a probléma: felszáradtak a járdák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában