Miskolc

2019.12.29. 17:00

Világsztárok a mikrofonnál

A betegséggel küzdő fiatal lemezlovasra a legbüszkébb a műsorvezető.

Horváth Imre

Steve Hackett (balra) és Béres Szabi

Forrás: Magánarchívum

Béres Szabi, a Rádió M műsorvezetőjének mikrofonja előtt egymást váltják a hazai és nemzetközi sztárok. Ahogy megtudtuk, így volt ez 2019-ben is.

– Számomra minden vendég érdekes, hiszen ha nem így lenne, be sem hívnám őket a műsorba. Persze vannak kiemelkedő beszélgetések és olyanok, is amelyek megérintenek. Idén volt szerencsém beszélgetni a világhírű Genesis zenekar egykori oszlopos tagjával, Steve Hacket­tel, aki az interjú végén megköszönte a lehetőséget. De az elektronikus zenei vonalról a német világsztár DJ Tujamo is sok érdekességet osztott meg velem. Van egy ifjú lemezlovas barátom, akit pár éve szintén a rádió által ismerhettem meg. Ő Gyurcsó Lacika, aki még nincs 20 éves, mégis úgy hozta a sors, hogy már háromszor nézett szembe egy olyan ellenséggel, a leukémiával, amitől a legtöbb embert a rettegés fogja el. Ő nem adta fel, mindig nyertes félként került és kerül ki a harcból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában