választott vezetők

2019.12.03. 12:30

Megválasztották az alpolgármestereket

AZ edelényi képviselő-testület megválasztotta a város új alpolgármestereit. Jövőhéten nyit az új vásárcsarnok is.

Miután Juhász Andorné (Civil Összefogás) nem fogadta el a neki felajánlott alpolgármesteri tisztséget, Molnár Oszkár polgármester javaslatára a képviselő-testület saját tagjai sorából Malinkó Pétert (független) választotta meg alpolgármesternek Edelényben a képviselő-testületi ülésen. Szintén a polgármester javaslatára a testületen kívülről Korbély Katalin lett a város második alpolgármestere. A társadalmi megbízatásban dolgozó alpolgármesterek díjazása együttvéve is lényegesen az előző ciklus főállású alpolgármesterének a fizetése alatt marad, tájékoztatott a testületi döntésekről az önkormányzat.

Az alpolgármesteri fogadóórák időpontja is nyilvános lett a napokban, eszerint minden hónap második hetének szerdai napján 09:00–12:00 óra között tartanak fogadóórát a városháza I. emeleti kis tárgyalójában az alpolgármesterek. A soron következő fogadóóra december 11-én délelőtt lesz.

Jövő héten kinyitnak az új vásárcsarnokban kialakított üzletek, jelentette be Molnár Oszkár polgármester a képviselő-testületi ülés végén. A standokat december 11-től használhatják az őstermelők, árusok, a kezdeti időszakban térítésmentesen. Február 1-jétől minimális helypénzt viszont fizetniük kell majd, mivel az önkormányzatot erre kötelezik a pályázati feltételek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában