Mozaikkereső

2019.12.13. 21:00

Indul a Mozaikkereső nyereményjáték

A sorsolás során három darab Toyota Yaris személygépkocsi is gazdára talál.

Ahogy ígértük, pénteken megkezdődik a Mozaikkereső játékunk. A tv-műsor magazinban találják előfizetőink a játékszelvényt, amellyel részt vehetnek a játékban. Hűséges előfizetőink számára indítjuk el Mozaikkereső nyereményjátékunkat, melyen összesen 19 db 1.000.000 Ft értékű Edenred-kártyát, 19 db laptopot, 19 db konyhai robotgépet, 19 db robotporszívót és 19 db wellnesshétvégét sorsolunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett előfizetői egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért. A fődíj pedig 3 darab Toyota Yaris, melynek egyikét Ön is megnyerheti.

Részvételi feltételek

A következőket kell tennie, hogy részt vehessen a játékban azon kívül, hogy előfizetője lapunknak. A játék nagyon egyszerű, a mai tv-műsor magazinban megtalálja a játékszelvényt, amellyel részt vehet a játékban. Szintén a mától 10 napon keresztül, napról napra figyelve lapunkat, össze kell gyűjteni a mozaik megjelenő darabjait, felragasztani a játékszelvényre és beküldeni a megfelelő címre. Ezután pedig várni, hogy Ön-e a szerencsés nyertes, akié valamelyik értékes jutalom vagy akár az egyik Toyota. Amennyiben mégsem sikerül mind a 10 mozaikdarabot összegyűjteni, akkor keresse a december 27-ei számunkat, amelyben egy joker darab szerepel. Ezt a darabot bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthatja.

A játékban előfizetőink vehetnek részt, tehát 2019. december és 2020. január havában is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét. A napilaponkénti nyeremények sorsolását 2020. január 29-én 10:00 órakor, az összevont fődíj sorsolását pedig 2020. január 30-án 10:00-kor közjegyző jelenlétében tartjuk. A sorsolás során a 3 db Toyota Yaris személygépkocsi összevontan, a 19 napilapunk játékosai között kerül kisorsolásra. Az 1.000.000 Ft értékű Edenred-kártya, a laptop, a konyhai robotgép, a robotporszívó és a wellnesspihenés közül pedig napilaponként 1-1 db-ot vihetnek haza szerencsés nyerteseink. A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható. Keresse a játékszelvényt a tv-műsor magazinmellékletben, és játsszon velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában